Hjemtur gennem Drakes Passage. 18-20. februar 2019.

Turen mod Sydamerika begyndte ret roligt, men efter aftensmaden den 19. kom vi ind i hård blæst. Undervejs ramte skibet nogle store bølger, hvor et par passagerer faldt og kom let til skade. Ellers blev turen brugt til at fotografere de fugle, der kom forbi og ellers spise samt tale om alle de oplevelser vi havde haft de sidste 14 dage.

Vi passende Smith Island på 200 års dagen for opdagelsen af Antarktis. Den engelske hvalfangerkaptajn William Smith på briggen Williams mødte den 19. februar 1819 en isdækket kyst på omtrent 62° S og 55°—65° V efter, at han var drevet længere mod syd end sædvanlig på sin vej rundt om Kap Horn.
Skibets sanger Blaise Guld gav sin sidste koncert på rejsen.
På vej ind til Ushuaia lå vi for anker i nogle timer inden vi fik lods ombord og fuglene kredsede omkring skibet.
Angry Bird?